Speakers Academy® Theme 'A New Dawn' ©

Inspiratie

Laat u inspireren

Op deze pagina een overzicht van interessante websites, die u ongetwijfeld zullen inspireren. Op de foto's een aantal inspiratoren, van links naar rechts (of voor mobiele bezoekers van boven naar beneden) Barbara Marx Hubbard, David Wolfe en Bart Maes en Chantal Voets. (Fotocredits: respectievelijk Wikipedia Creative Commons, David Wolfe Twitter en Noble-House).

4998a58a9418382b878b9773ef3e2ec5.jpg 5b29be459a4be0a867e80d209a051650.png                                                                                                                              

Gezondheid en voeding

David 'Avocado' Wolfe is een van 's werelds meest gerenommeerde experts op het gebied van voeding. Klik hier voor de site thebestdayever.com of hier voor zijn eigen website. Wolfe is een pleitbezorger voor chocolade. Klik hier om de website sacredchocolate.com te bezoeken of hier om een filmpje te zien waarin hij vol passie spreekt over chocolade. Zeer interessant.

Wilt u voedingssupplementen bestellen ga dan online naar het longevity warehouse of bezoek de website van de Nederlandse trainer en coach Jesse van der Velde. Jesse en zijn team zijn ook als personal coach in te huren. Handig is ook de Nederlandse site www.superfood.nl

De firma Amanprana fabriceert prachtige producten. Ze zijn kostbaar, maar wel van topkwaliteit. Klik hier voor een overzicht. Dit bedrijf is opgericht door Bart Maes en Chantal Voets uit Belgi├ź

Esoterie

Voor degenen onder u die in esoterie zijn ge├»nteresseerd raad ik Gaia tv aan. Klik hier om naar interessante episodes te kijken van  Arcanum, gepresenteerd door sympathieke presentator William Henry en zijn vrouw Clare. Ook alle andere series, documentaires en films zijn de moeite waard. Een spirituele tegenhanger van Netflix.

Politiek

Op www.theempirefiles.tv kunt u zeer kritische episodes bekijken van Abby Martin, een jonge Amerikaanse politicologe.

Spiritualiteit, awareness, consciousness

Barbara Hubbard is een absolute autoriteit op het gebied van 'consciousness'. Je kunt zelfs een negen maanden durende cursus online volgen. Klik hier om naar de  website van deze interessante vrouw te gaan, die ooit kandidaat was voor het vicepresidentschap van de Verenigde Staten voor de Democratische Partij. En natuurlijk alle afleveringen over 'awareness;  met de charmante Lisa Garr. Ga naar haar website.